Alt ceas aniversar :)

Standard

De data asta nu e o zi de nastere, ci o zi de inconstienta.

Din ciclul: nimeni nu e perfect, oricat de mult timp ar petrece in preajma mea.

Precizez din start ca am scris acest text din proprie initiativa, si nu are nici o legatura cu jumatatea de ora petrecuta aseara la telefon, in care am auzit: “hai, scrieee, scrie-mi cum i-ai scris la varuuuuuu’, pun in rama ce o sa scrii….fa-mi o sorpreza, scrieee….etc, etc.”

Azi, Claudia aniverseaza 6 ani petrecuti in firma unde lucram noi acum. For some reason, in fiecare an, in aceasta zi, simte nevoia sa sarbatoreasca acest eveniment. No comment – doar vezi a doua fraza.

Ce am putea spune despre acesti 6 ani?
-In primul rand, ei se impart in doua: primii 3 ani – neseminificativi, apoi, am aparut eu. Si dupa mine potopul. Potop format din Alin, Razvi, Romina…pana la infinit.
-Sunt ani in care oameni curajosi, oameni plini de viata, energie si semiinconstienta – sau surzi, au suportat ragetele infioratoare, pe care ea insista sa le numim “cantat”;
-Sunt ani in care oamenii din inalta societate a shatrelor din imprejurimi au avut onoarea de a primi vizita ei;
-Sunt ani in care evenimentul Family Day a fost coordonat cu talent si pricepere, pana acuma’s doi ani cand am insistat amandoua sa folosim topoganele gonflabile. Evenimentul nu mai exista.
-Sunt ani in care firma a purtat stindardul mov al curv, al fetelor vesele, inteligente si cuminti;
-Sunt ani in care rezervele de lichide rusesti din cele 3 judete acoperite in interes profesional, au scazut semnificativ. Sticla lipita de piciorul mesei este de notorietate internationala;
-Sunt ani in care Ursuletul Winnie a facut parte din consiliul director al firmei;
-Sunt ani in care oamenii erau bulversati, de 8 Martie, crezand ca deja e gata concediul de vara, orbiti de bronzul ei patrunzator.
-Sunt ani in care…..infinitul e printre noi.

Azi, nu sarbatorim impreuna, deoarece soarta vitrega si blestemul delegatiei ne desparte. Vineri in Flex, in schimb….dar asta e deja alta poveste.


La Multi Ani – nu ma intereseaza in ce firma, atata timp cat suntem impreuna :)

PS (pe sistemul: in caz de manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului): nu e necesar sa precizez ca e un om pe care te poti baza oricand, omul pe care il suni la 3 am si iti raspunde si te ajuta, omul care intelege si nu judeca, omul caruia ii pasa.


Acu’, as printa foaia asta, dar nu are cine sa mi-o aduca de la imprimanta :D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s