Activitati….paranormale

Standard

Aseara, eu, Romi, Razvi, si Blana am vizionat cu maxim interes si amuzament cel mai cel dintre cele mai cele horoare de anu’ asta: Paranormal activity.

(Am mai vazut si The Uninvited, dar e atat de clasic si predictibil, incat nici nu merita mentionat. :))

About Paranormal Activity – e facut pe stilul Blair Wich Project, se vrea a fi „home made video”.  Inceputul e destul de booring, si pana ajunge la subiect iti da ocazia sa faci mishto, bancuri, etc, incat nu mai intrii in atmosfera filmului. Razvi era foarte nemultumit, ca facem mishto si nu ne e frica, dar eu ce sa fac varu’? Iarta-ma! :)) Eu chiar vreau sa-mi fie frica :( Oricum, e interesant, chiar daca nu e the most scary, etc, vi-l recomand. Dar sa nu va uitati singuri, mai ales tu si tu, stiti voi cine, nu dau nume sa nu va fac de ras:))

Pana una alta constat ca in continuare prefer filmele europene, in special cele spaniole, chiar si in domeniul horror. Daca nu ati vazut El Orfanato sau La habitacion del nino – must see.

In paralel, dezamagita de lipsa de bogatie a scenariului de la Paranormal Activity, am inventat eu un scenariu, mult mai entertaining, cu mai mult sex, cu niste scene de barbecue cooking, etc… :))

Am dezvoltat diverse scenarii, pana cand Razvi a exclamat enervat: „Mie imi plac scenariile lui Stimata mai mult decat astea de la film!!  Bine ca iti pierzi vremea ca o shtoarfa scriind articole pentru blog, in loc sa scrii o carte sa ne umplem de bani, dracului!!!”

Dan Brown, eat your heart out, ca io ma pun pe treaba :))

Update! Am primit azi de la Robi, o urare de sarbatori:

Merry Axe-Mass!

Merry Axe-Mass!

4 răspunsuri »

  1. Diva e o shtoarfa??! Cum isi permite? Cred ca ar trebui sa ii dai de inteles ca imaginatia se poate transpune in realitate, si nush zau daca i-ar placea sa fie hacuit si omorat in chinuri :))
    Eu sunt pro scrisului pe blog, sa nu care cumva sa te lasi, carte poti sa scrii in paralel, si neaprat dupa editare vreau si eu un exemplar cu hautografus :D

  2. Haha, vad ca si tie iti place sa fii in categoria shtoarfa, soiul: shtoarfa scriitoare pe bloguri :)))
    Crede-ma, Razvi stie mai bine ca oricine in ce pericol este, dar asa ii place lui, sa traiasca viata la limita :D O sa scriu curand povestea, de unde am ajuns sa ne „alintam” cu shtoarfa dreaq, etc…o sa iti placa :P

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s