Despre Vali – posibil pamflet :)

Standard

Dupa ce am auzit cam a sasea oara ca, “da, despre Alin ai scris pe blog”, “mi-a zis Alin ca despre el ai scris”, “Dica zice ca despre Alin ai scris”, etc… m-am prins si eu de aluzie. Asadar, iata, un articol cu si despre Vali. Vali, acest Sergiu Nicolaescu al acestui articol, pana si scris de el, prin telekinezie.

Vali este un prieten din copilarie de-al Dicai, prieten careia Dica i-a spart capul cu o piatra, eveniment care explica multe din evolutia lui ulterioara.

Eu l-am cunoscut prima data anul acesta, in Grecia, la Meteora. La manastirea Rusanu, unde Vali ostenit dupa escaladarea sutelor de trepte, se odihnea pe o bancuta. Langa el, in picioare, vreo 4 tanti de varsta inaintata. Urcasera aceleasi trepte. Dar, nu despre ele este vorba aici.

Ci despre Vali.

Vali este un om cu multiple talente. Multe dintre ele tin de manevrarea buzelor. Nu va ganditi la prostii, este vorba despre buzele sale proprii. Si personale. Cand vrea sa iti arate cum face capra, isi tuguiaza buzele si isi misca limba rapid printre ele. Aceasta manifestare cultural artistica era miza lui pentru a impresiona comesenii intr-o seara in Flex. Aseara, dezamagit de raspunsul “daaa Vali, stiu cum face capra”, mi-a repetat din nou inca odata “despre Alin ai scris pe blog dar asta cu capra nu te-a impresionat”. Ba da, Vali, m-a impresionat. Ceea ce nu e intotdeauna un lucru bun. Tot cu buzele Vali poate sa mimeze introducerea unui ac cu ata in cea de sus, apoi in cea de jos, apoi miscarea lor in diverse pozitii. Interesant este ca ata imaginara nu a mai functionat dupa ce i-am facut eu nod.

Vali este un aventurier, porneste deseori in aventuri spre destinatii necunoscute. Necunoscute lui, pentru toti ceilalti fiind common knowledge. Vali este perseverent, de fiecare data cand greseste drumul, adica de fiecare data cand porneste intr-o aventura din cele mentionate mai sus, insista doua ore, doua ore jumate inainte de a abandona ruta.

Vali este o persoana sociabila. Ratacit fiind, cerand indicatii celorlalti participant la traficul rutier, primeste aproximativ acelasi raspuns, in timp ce geamul interlocutorului se ridica grabit: “Nu, nu pe aici, trebuie sa mergeti inapoi”. Tot din categoria “Vali este o persoana sociabila”, intr-o seara, in Flex, ne-a prezentat doi amici de-ai lui, parteneri de afaceri pe net. Amici care stateau pierduti, privind in gol, nestiind de ce ei au oameni in jur iar pe masa sunt pahare si sticle si nu tastatura si mouse.

Dar, cel mai important lucru dintre toate ar fi ca: Vali este un baiat de treaba si are fooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte mult simt al umorului, asa ca va aprecia acest articol ca pe o gluma, care este :)))

4 răspunsuri »

  1. Auzi, da pe tine de ce te-a mancat …sa-i inozi ata omului??
    Vreau si eu sa vad o poza in care-si tuguie buzele ca o capra :lol: ]
    Hai maahh, ca e gingas Vali, imi place despre el :D

  2. Am o poza cu Vali…incadrat de cei doi amici IT addicted…., el, ca o cadra, ca o zana, cu un degetel in coltul gurii, dar nu pot sa o public, ca si asa…am frigiderul plin de carne :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s