Retrospectiva 2009 – Aprilie, Mai, Iunie

Standard

Aprilie

Concert Cargo in Flex!!! Trecand peste dialogurile Claudiei cu motociclistii de la TM pe care vi le-am povestit deja…cel mai tare a fost Sandu, care a atipit cu capul pe masa in mijlocul vacarmului :))

La sfarsitul lui Aprilie am plecat din nou la Arieseni, pentru a sarbatori 1 Mai muncitoresc, dar despre asta in capitolul Mai.

Acum sa vorbim despre The Main Event of April – Ziua lui Razvan :) Iata felicitarea, creata de Claudia, si pe care am semnat toti. Ma rog, toti cei care au avut loc de semnatura mea :)

La Multi Ani, Razvi!

La Multi Ani, Razvi!

Romina era ragusita.

Mai

De 1 mai am fost la mine la cabana, la Arieseni. Evident, am uitat cheile “la oras”, asa ca am fost nevoiti sa spargem usile…apoi sa muncim ca sa inlocuim incuietorile. Faza care l-a marcat pe Razvan pe viata…ar trebui sa il auziti pe ce ton o povesteste, sa vedeti ce fata are cand si-o aminteste, este momentul in care eu, om crescut pe munte de la 8 luni, Mare Doamna a padurilor, Diva a izvoarelor, Zeita toporului, etc, mi-am luat cizmele de guma ale lui tata in picioare, toporul pe umar, si am pornit peste Aries sa repar izvorul. Razvi spune ca pasarile nu au mai cantat, vantul nu a mai batut, apa nu a mai curs, iar el A CITIT, atat a fost de marcat de imaginea aceasta. Toata iesirea a fost sub zodia toporului, in toate pozele ne spintecam, ne transam, ne inchidem in sacii pentru cadavre… Ulterior am facut si o poveste-slide, pe tema.

1 Mai

Romina…ferita de alte boli, a avut un mic deranjament stomacal, produs de amestecul a litri si litri de vodka cu tiuca, si i-a decorat tricoul lui Tizelesh, alb, cu nuanta rosu-bograci, inainte de a atipi cu capul in rau, pe bolovani.

Iunie

In iunie am vizitat celebra padure Baciu, din Cluj. Povestea completa o gasiti aici.

Colajul…iata-l:)

Baciu sau ceasu'

Baciu sau ceasu'

Pe sfarsitul lunii am mai tras o fuga, in formula restransa la Siria. Intre o repriza de gratare si una de poze de una singura pe deal si prin sat, le-am dat fetelor mele si o lectie de dans la bara, ca nu degeaba sunt sefa, nu? :D Cu aceasta ocazie Claudia a mai facut o cucerire, in persoana lui Badea Ion, vecin si proprietar de cazan de tuica, indragostit definitiv de “materialul ei”. Material a se citi „tzatze si cur” :P

Romina are o usoara durere de cap.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s