Ni’s trendy flendy

Standard

Ni’s culi rau de tot. 50%, la fel ca si cei care au vazut 2012. Daca il mai vedem si pe ala om fi culmea coolness-ului. 100%.

Despre ce vorbesc? Pai fataaa, ce Pandora mea de Dive eram daca nu vedeam Avatar? Si nu oricum, fataaa, ci la Mall. La Timisoara, ca la noi in sat nu exista astfel de locatii :)) 3D, evident, ca altfel ar fi doar un film…

Avatar

Avatar

Ma, filmul nu a fost nici prost, dar nici sa lesini de senzational. Deci, deocamdata nu ma sinucid. Mi-a placut lumea de pe Pandora, peisajele, plantele, etc. Daca toate vin din imaginatia unui singur om, e remarcabil ce are omul ala in cap, daca au fost create in echipa, e remarcabil cum un grup de oameni au reusit sa fantazeze simultan atat de armonios.

Per ansamblu ok, dar cam SF pentru gustul meu. SF a fost si drumul de intoarcere, printr-o ceata infinita, ca la un moment dat nu mai stiam daca merge Razvi bine sau e pe contrasens, sau e deja in drum spre o alta lume… O alta lume in care Clau si Blana erau deja – dormind.

Am fost pentru prima data la un film 3D, si, pe langa ca aratam foarte bine cu ochelarii aia, experienta 3D a fost una interesanta.

Interesanta este si evolutia cinematografiei: mai intai au fost niste imagini miscatoare. Alb-negru. Apoi cu sonor. Apoi color. Apoi efecte speciale prin care se creau lumi si fiinte noi. Apoi efecte speciale prin care sa faca lumea noastra filmata sa para mai reala. Apoi 3D. Am citit ca prin strainataturi la unele cinematografe se folosesc si mirosuri, arome sau se creeaza conditii de caldura, frig, umezela, etc pentru a simula cat mai bine realitatea. Astept cu nerabdare clipa in care cineva va avea ideea senzationala si nemaivazuta de a pune niste oameni reali intr-un loc, sa-i zicem…scena,  sa simuleze realitatea. Chiar si o realitate imaginata:)

Pana una alta, sa va arat si cel mai fain lucru din filmul asta ;)

Hai, I see You :P

Buna, papushe:P

Buna, papushe:P

12 răspunsuri »

  1. oricum imi place „inventia asta noua – teatru”… io zic sa regizezi prima „inventie noua” de genu asta….scenarii ai…

  2. nu n-am timp sa mai vad nimic si chiar ma cam ingrijoreaza asta. am invatat sa citesc sa gandesc sas scriu si sa vorbesc prin salturi. acum chiar fac un mare efort sa scriu fiecare litera. ma gandesc ca ar trebui sa mi pui niste ochelari din aia si sa mi traiesc viata mai incet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s