Pace, pace…

Standard

….intre doua, pardon, intre doi oameni destepti, haiosi si nebuni.

Sa va zic povestea de la inceput. Esmeralda e suparata pe Jose Armando, din motive de glume exagerate, toleranta mica la mishto si usoara neintelegere. Din aceasta cauza, si pentru ca mi amor, estas embarasanda???!!? yo pensava que eras virgen!!!!! Esmeralda refuza categoric sa mai calce pe mosia lui Jose Armando.  O perioada au ales teren neutru pentru lupta, pe hacienda invecinata, apoi au obosit.

Acu, intervine Crucita Encarnacion, Madre Dolores de los Amigos, pledand pentru pace si prietenie. A pledat Maica Tereza noastra pe bloguri, pe messengere, s-a rugat la Padrecito sub patrafir, doar doar s-o impaca lumea.

Acum, postul asta nu e despre telenovela noastra in desfasurare, ci e ca sa ma laud ca am primit premiu, de la Esmeralda (care, in acelasi context i l-a acordat si lui Jose Armando, ay, Cabron!) si de la Zizzou, care (deocamdata) nu e implicat in telenovela, dar mi-a recunoscut statutul de  Diva in Viata. Ca o adevarata Miss-a premiata, mesajul meu este: salvati balenele, opriti incalzirea globala, si, evident, world peace – povestea de mai sus facand parte din discursul meu de acceptare. :P

Award

Award

Premiul merge mai departe la lista din dreapta, punctul 1. :)

11 răspunsuri »

  1. Trezirea ca nu esti bine informata deloc!!!Mama ei de treaba divo, aseara am calcat mosia, intrare prin e fractie simplificata, acu nush de ce Padresito ma credea virgen mary, ca yo nunca lo menti. Cat despre toleranta, m-a espinat Sar exact intr-un moment in care cineva pusese gasolina ( dale mas gasolina) pe foc si eram mai mult decat ciufuta si m-am ciufutit de tot pe el, eu sa nu am toleranta, vezi ca ma jignesti faataaa!
    P.s eu abia astept sa o comit cu sar, numa c atre sa ma las greu, aseah ca si eu mi’s o diva…numa la cei 4 mm ma gandesc :D

  2. Sar asta, are tot mai mult tendinta de a fi omul nepotrivit la locul nepotrivit in momentul nepotrivit :)) Dar e si asta un talent.
    Auzi, da 4 Mm, Esmeraldo?? Ai, que maldad! :)))))))))

  3. Pingback: scribbleru’ de aur « În lumea lu' Sângerică

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s